Erhvervslokaler i København – vælg den rette placering til din virksomhed

Enhver nystartet virksomhed, uanset branche, type og størrelse, har brug for de optimale rammer. I hvert fald hvis virksomheden skal trives, udvikle sig og vækste – og hvis den i det hele taget skal blive en succes.

Det er meget vigtigt, at du tager de fysiske og geografiske forhold i betragtning, når du skal vælge de lokaler, der skal udgøre rammen omkring din fremtidige forretning. Det er selvfølgelig altid en god idé at vælge erhvervslejemål som kan rumme alle dine ansatte og eventuelle udstyr. Men størrelsen er ikke det eneste parameter, du skal tage i betragtning, når du er på udkig efter lokaler.

  1. Hvordan vælger jeg de rette erhvervslokaler i København?

Først og fremmest skal du tage et kig på din virksomheds type. Er den primært kontorbaseret, har den fokus på produktion, eller er det detailhandel, som er omdrejningspunktet for forretningens virke?

Det er vigtigt at du har styr på præcis hvad det er for betingelser, din virksomhed skal fungere under. Så vil du nemlig være langt bedre rustet til at finde de helt optimale erhvervslejemål i København.

  1. Vælg butikslejemål i København K eller tæt på centrum 

Hvis din drøm går i retning af at åbne og drive en tøjbutik eller anden form for specialiseret detailvare handel, bør du vende blikket mod bymidten. For alle større byer gælder, at det er her du finder det købedygtige publikum.

Københavns Indre By er ingen undtagelse fra denne regel. Hele året rundt er bykernen et sandt mylder af såvel indfødte københavnere som besøgende fra provinsen og turister der kommer rejsende fra fjerne egne. 

Du finder ikke noget bedre kundegrundlag andetsted i hovedstadsområdet. Og din butik behøver ikke at være placeret midt på Strøget – du finder masser af butikslokaler til leje i mange af de små, charmerende sidegader, hvor der stadig er en del trafik.

  1. Placér dine lagerlokaler uden for byen 

Du kan dog med stor fordel vælge en placering noget længere væk fra centrum, når det handler om opbevaring af dine produkter. Rykker du ud i omegnskommuner så som Glostrup, Ballerup eller Skovlunde, vil du finde, at kvadratmeterprisen er noget lavere end i bymidten. 

De tilgængelige lagerlokaler til leje i disse kommuner er både sikre, billige og rummelige. Og du vil med garanti kunne finde opbevaringsfaciliteter i det omfang, du behøver, når du kigger efter lagerlokaler i Storkøbenhavn.

  1. Vælg kontorlokaler med en central beliggenhed 

Du går sjældent galt i byen med kontorlokaler i København K. Bymidten vil altid være et hit, når det handler om beliggenhed. Du får en af landets mest prestigefyldte adresser – og så får du den ægte storbystemning med oven i købet.
Indre By er dog ikke den eneste ideelle lokation når det gælder kontorlokaler i København. Du kan med fordel kigge på områder så som Nordhavn og Ørestad, hvor du er tæt på offentlig transport, og samtidig kan nyde godt af nyligt opførte erhvervsejendomme med top moderne kontorlokaler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *